Spacer

Breadcrumbs

Models BTDS76CE & BTDS76CEJB (Jim Beam)

Dimenzije i masa

Digitalna pušnica s četiri police dovoljno je lagana za prenošenje i veličine je manjeg hladnjaka: 

Vanjske dimenzije (mm) 430 Š x 370 D x 800 V – 610 Š s bočnim generatorom
Unutarnje dimenzije (mm) 380 Š x 292 D x 647 V
Površina / kapacitet dimljenja 495 mm visine korisnog prostora za dimljenje iznad ladice za cijeđenje
37500 cm3
Površina za pečenje 1452 cm2
Masa s pakiranjem  21 kg
Dimenzije s pakiranjem 510 Š x 460 D x 860 V

Izrada

Unutarnja konstrukcija Uglačani nehrđajući čelik
Vanjska konstrukcija Praškasti čelik premazan epoksidnom smolom
Element za pečenje   500 W
Element za dimljenje 125 W
Snaga 220 – 240 V – 50 Hz 2,5 A
Najviša temperatura 160 °C (ovisno o vanjskim uvjetima)
Najmanja temperatura Ovisno o vanjskim uvjetima
Prilagodljive police  4 kromirane police

Specifikacije

 Digital Smoker Brochure / Spec Sheet | Hi Res

Certifikati

Sve pušnice Bradley nose oznaku CE kojom se odobrava upotreba u Europskoj uniji.   

Bradley Smoker jedinstvena je pušnica. Dolazi s vlastitim generatorom dima u kojem briketi s okusima gore po 20 minuta kako bi temperatura bila ujednačena. To sprječava nastajanje plinova visoke temperature, kiselina i smole koji mogu utjecati na okus dimljene hrane.

Hrana dimljena u pušnici Bradley Smoker čistog je okusa bez primjesa. Dok druge pušnice zahtijevaju stalni nadzor, pušnica Bradley sama na siguran način proizvodi čist i hladan dim do devet sati, a korisnik je za to vrijeme ne mora nadzirati. 

Kao i model Original, digitalne pušnice Bradley Digital Smoker prilagođene su i za vruće i za hladno dimljenje: dapače, ističu se kvalitetom hladnog dimljenja zahvaljujući kontinuiranom i kontroliranom stvaranju dima. Za hladno dimljenje preporučuje se upotrebanastavka za hladno dimljenje.

Briketi gore iznad električnog elementa – saznajte i postupku stvaranja dima u pušnicama Bradley. Pri toplom dimljenju toplinu stvara električni element kojim se upravlja odvojeno. Taj je element odvojen od elementa za izgaranje briketa. Na digitalnim modelima temperaturom ormarića upravlja se pločom na prednjoj strani generatora dima koja se može programirati.  

Digitalni zaslon koji se može programirati omogućuje precizno upravljanje postupkom dimljenja kontrolom triju različitih parametara:

  • Temperatura peći: postavite željenu temperaturu pećnice i pušnica će nastojati održavati tu temperaturu uz istodobni prikaz stvarne temperature pećnice. 
  • Vrijeme rada pećnice: postavite željeno vrijeme rada pećnice (vrijeme pečenja). Nakon isteka tog vremena grijač će se ugasiti. 
  • Vrijeme dimljenja: postavite željeno vrijeme stvaranja dima. Taj se parametar može namjestiti neovisno o vremenu kuhanja. 

Modeli BTDS76CE i BTTDS76CEJB (Jim Beam) identični su. Jedina je razlika što je na potonjem logotip Bradley Smoker zamijenjen logotipom Jim Beam. Oba modela serijski se isporučuju s četiri police zapremnine 76 litara.

Trebate li veći kapacitet, digitalna pušnicaModel BTDS108CE ima šest polica i zapremninu od 108 litara. 

Prednja ploča digitalnih modela izrađena je od obojenog brušenog nehrđajućeg čelika. Unutarnje površine izrađene su od nehrđajućeg čelika. Kao i kod modela Original, ormarić je toplinski izoliran. Dodatne police and i police za sušenje prilagođene su tim modelima. Dostupni su i drugi . Other dodatci.

Savršen je za zabave, pripremanje specijaliteta u vlastitoj kući ili jednostavno uživanje u okusima dimljenja. Jednostavnost uporabe pušnica Bradley Digital Smoker čini ih savršenim izborom za sve vrste korisnika. Međutim, ako niste ljubitelj digitalnih komandi, vrijedi razmotriti i pušnicu Original Bradley Smoker is a worthy alternative.

Iako su namijenjene uporabi u kućanstvu, mogu se upotrebljavati i profesionalno.  

 

Jamstvo na ispravnost rada, materijala i izrade pušnica Bradley traje 12 mjeseci. Razdoblje trajanja jamstva može biti dulje, ovisno o zemlji u kojoj ste kupili svoju pušnicu Bradley. Pušnice Bradley Smoker namijenjene su uporabi u kućanstvu.   

  Bradley Smoker Manufacturer's Warranty

Registrirajte jamstvo


Ako ste novi vlasnik pušnice Bradley, možete  registrirati jamstvo

Europska jamstvena podrška


Imate li poteškoća s jamstvom, a svoj ste proizvod kupili u Ujedinjenom Kraljevstvu ili drugoj europskoj zemlji, možete se obratiti europskom zastupnikuputem ove internetske stranice ili nama putem ovlaštenog zastupnika od kojeg ste kupili svoju pušnicu.