Spacer

Breadcrumbs

Cures Tab Content


Ove je recepte pripremio Warren Anderson, autor knjige Mastering the Craft of Smoked Food.

 Pripremljeni posebno za Bradley Smoker, za uporabu samo s našom ponudom smjesa za konzerviranje. Sastavljeno je 16 recepata koji se nalaze u vrlo velikom pdf dokumentu. Ti su recepti sastavljeni u SAD-u i obuhvaćaju širok spektar primjene za dimljenje.  

   Curing Recipes by Warren Anderson (59 Mb)

 

Suho konzerviranje

Upotrijebite tri žlice suhe smjese za konzerviranje na 2,25 kg mesa (debljine 5 cm). Utrljajte u meso i ohladite u plastičnoj vrećici. Isperite prije dimljenja. Ne stavljajte više od tri žlice suhe smjese za konzerviranje na 2,25 kg mesa.

Za konzerviranje kobasica upotrebljavajte 37,5 ml (7,5 čajnih žličica) suhe smjese za konzerviranje na 2,25 kg kobasica.

Mokro konzerviranje

Upotrijebite 1,25 šalice smjese za konzerviranje na deset šalica vode za svakih 2,25 kg vode. Upotrijebite injekciju ili prelijte rasol preko mesa i rashladite. Isperite prije dimljenja.

Veći dio svog života proveo sam u lovu i ribolovu s najboljim sportašima sjeverozapada Sjeverne Amerike, piše predsjednik društva, Wade Bradley.

Naše nove smjese za konzerviranje mesa osmišljene su posebno za te predane ljude koji većinu svojeg vremena provode u prirodi.

Tradicija konzerviranja solju postoji otkad je i soli. U početcima je upotrebljavana za konzerviranje hrane i sprječavanje razvoja bakterija.

Warren R. Anderson, autor knjige Mastering the Craft of Smoking Food, bio je član razvojnog tima koji je osmislio ove smjese za konzerviranje.

Jednostavni za uporabu, u suhom ili tekućem obliku (kao rasol), smjese za konzerviranje pakirane su u ambalaži od 15 oz.