Spacer

Breadcrumbs

Zašto pušnica Bradley


Danas su pušnice Bradley Smoker prvi izbor raznih i raznolikih skupina korisnika.

opisuje kako je njihova konstrukcija nadahnuta pušnicama za losose kakve su se upotrebljavale u Britanskoj Kolumbiji. Upravo je dimljenje lososa, radilo se o toplom ili hladnom dimljenju, pravi pokazatelj kvalitete pušnice. Pri dimljenju lososa lako se primijeti da u okusu postoje primjese, sitne razlike u vrstama drva i da je losos previše ili premalo dimljen. Pušnice Bradley Smoker ističu se kvalitetom, pouzdanošću i sposobnošću da uvijek dobijete jednaku kvalitetu hrane.

Srećom, te su odlike prepoznali i korisnici koji se ne bave samo dimljenjem lososa pa ćete vidjeti kako se naše pušnice upotrebljavaju u brojnim zemljama za brojne različite svrhe. Amaterski kuhari, lovci, voditelji restorana, škole kuhanja, zakupci imanja i domaći korisnici koji žele autentičan okus američkog roštilja: svi oni u svojim šupama i vrtovima imaju pušnice Bradley. 

Pročitajte izjave nekih od brojnih korisnika naših proizvoda. Zahvaljujemo im na lijepim riječima.

 

Voditelji restorana | Škole kuhanja | Amaterski kuhari | Ribolovci | Lovci| Zakupci imanja | Američki roštilj  

 

Voditelji restorana


" „Upotrebljavam pušnicu Bradley Smoker već šest godina i u tolikoj je mjeri izmijenila jelovnik u našem restoranu da se naš dimljeni losos de Beauvoir počeo prodavati i u samoposlugama Selfridges Food Hall. Iako ih u našim restoranima upotrebljavamo na profesionalnoj razini, odlične su i za uporabu kod kuće, posebice ako se bavite ribolovom, dimljenjem hrane ili volite eksperimentirati s kuhanjem. Možete ih postaviti u kući, garaži ili u šupi.” "

Mark Hix, šef kuhinje i voditelj restorana


„Pušnice Bradley Smoker omogućuju nam da osmišljavanju novih recepata pristupimo iz novog smjera.  Ujednačena kvaliteta dima ovom proizvodu jamči pouzdanost koja je nužna zbog preciznosti koju zahtijevaju naši recepti.  Druge pušnice pokazale su se nepouzdanima.”"

Nathan Outlaw, šef kuhinje i voditelj restorana


" „U našem restoranu pušnice Bradley Smoker upotrebljavaju se za brojne specijalitete, posebice u sezoni divljači. U našoj pretrpanoj kuhinji omogućuju nam jednostavno i učinkovito pravljenje vlastite dimljene hrane.” "

Peter Gorton, šef kuhinje i voditelj restorana


 

Amaterski kuhari


„Svaki bi zaljubljenik u hranu trebao imati svoju pušnicu Bradley Smoker. Ne postoji ništa bolje od domaćeg dimljenog lososa ili pačjih prsa. Konzerviranje i dimljenje vrlo je jednostavno, a pušnica Bradley Smoker omogućuje vam potpunu kontrolu nad postupkom dimljenja. Nakon što svladate pravila dimljenja, shvatit ćete da postoji čitav svijet okusa koje trebate otkriti.

Sandra Tate, polufinalistica Masterchefa i dobitnica nagrade za najboljeg amaterskog kuhara prema izboru časopisa The Sunday Times  (Sandrine domaće recepte za uporabu pušnice Bradley Smoker pronaći ćete u našem Blogu s receptima) 


 

Škole kuhanja

 

više informacija uskoro  

 

 

Ribolovci 

više informacija uskoro

 

Lovci

" Pušnice Bradley pripremanju divljači daju novu dimenziju. Prepoznatljiv okus i tekstura su zajamčeni.  Sezona divljači dulja je jer možemo produljiti rok trajanja u razdoblju kad imamo više mesa od divljači. To je izvrstan način da mesu dodate vrijednost i doživite novo iskustvo uživanja u hrani”."

Jose Souto, lovac i pisac o hrani  
(Jose je kuhar predavač londonskom koledžu Westminster Kingsway College, gdje se pušnice Bradley upotrebljavaju u kuhinjama. )


 

Zakupci imanja

više informacija uskoro

 

Grill majstori

" „Svaki kuhar na otvorenom mora imati pušnicu Bradley. Tako je jednostavan za upotrebu, a ostvaruje fantastične rezultate, bez obzira jeste li amater ili profesionalni kuhar”."

 


 

 

Awards